Aplikácia Readmio do každej školy, do každej škôlky

 

Organizátor

Readmio

Česká republika Česká republika (350 000 krajanov)

Miesto realizácie

Online

Česká republika Česká republika (350 000 krajanov)

Dátum realizácie

od 14.11.2023 do 30.11.2023

Oblasť

Vzdelávanie

 
 

Popis udalosti/akcie/projektu:

Je to aplikácia, v ktorej sú rozprávky doplnené zvukmi. Funguje totiž na princípe rozpoznávania reči. Začnete čítať a aplikácia príbeh automaticky doplní zvukovou kulisou. Pre deti tak vytvoríte malé divadielko.

Aplikácia obsahuje takmer 400 rozprávok v slovenčine, češtine a angličtine a viac než 100 v nemčine, polštine a taliančine (plánujeme pridávať aj ďalšie jazyky postupne - do konca roka by to mala byť španielčina a portugaliština) - od ľudových rozprávok cez rozprávky o prírode, empatii až po príbehy o vede a technike - a je prístupná všade na svete. Aplikácia je vnímaná medzi krajanmi veľmi pozitívne, keďže častokrát sa nemajú rodičia ako dostať k literatúre a príbehom pre deti v slovenskom či českom jazyku. Navyše sú rozprávky obohatené o zvuky a melódie, zvuk sa spustí na základe rozoznávania hlasu.

Radi by sme rozšírili povedomie o aplikácii medzi krajanmi, prípadne aj dali vedieť českým a slovenským školám a spolkom v zahraničí, že sa môžu uchádzať o plnú verziu aplikácie na 1r zdarma.

 

Viac informácií:

https://www.readmio.com/sk/pre-skoly-a-skolky


Viac informácií tu


Symbol

Aktuálne prebiehajúce krajanské aktivity a projekty v krajine Česká republika z oblasti Veda a vzdelávanie

Copyright © 2021 - 2024. Všetky práva vyhradené.

Záujem o pravidelný krajanský newsletter zasielajte na probstandrej@gmail.com