Podporte Slovak Theatre London's Show na Edinburgh Fringe

 

Miesto realizácie

Online

Spojené kráľovstvo Spojené kráľovstvo (110 000 krajanov)

Dátum realizácie

od 1.7.2023 do 4.8.2023

Oblasť

Kultúra

 

Popis udalosti/akcie/projektu:

Podporte vystúpenie Slovenského divadla v Londýne Slovak Theatre London na prestížnom svetovom divadelnom festivale v Edinburghu v rámci Edingurgh Fringe Festival, kde bude hosťovať prvýkrát. Zakladateľkou Slovak Theatre London je Slovenka Simona Vrabcová a členmi divadla sú mladí Slováci a Česi žijúci v Londýne. Je to mimoriadna kultúrna reprezentácia v zahraničí, ale aj skvelý signál dobrých česko - slovenských vzťahov vo svete, osobitne v roku nášho spoločného výročia - 30 rokov od vzniku oboch republík.

"Milí priatelia, s naším Slovenským divadlom Londýn sme boli vybraní na Edinburgh Fringe Festival. Je to najznámejší festival na svete a sme nesmierne vďační. Umelci si však ako na väčšine festivaloch hradia náklady sami. V Edinburghu budeme takmer 20 dní a odohráme 15 predstavení je to jedinečná možnosť reprezentovať nie len samých seba, ale aj Slovensko na tak veľkom medzinárodnom podujatí. Momentálne robíme aktívne fundraising, jedným zo spôsobov je aj crowdfunding kampaň. Do tejto zbierky môže prispieť ktokoľvek a to už od sumy 1 libra. Každá pomoc sa počíta nakoľko máme nastavený flexibilný cieľ a dostaneme toľko koľko vyzbierame. Za svoj príspevok si dokonca môžete vybrať aj jednu z našich super odmien napríklad tričko, či vstupenku na predstavenie. Zbierka končí už v nedeľu a preto budeme radi za každý príspevok i zdieľanie. Ďakujeme!"


Podporiť cez Crowdfunding


Aktivitu môžete podporiť aj priamo na účet divadla:

Bank details:
Account Name: Slovak Theatre in London
Bank: Barclays
Account Number: 7329328
Sort Code: 20-41-50
IBAN: GB57BUKB20415073290328
SWFIT/BIC: BUKGB22

Link na našu show na fringe: https://tickets.edfringe.com/whats-on/extreme-the-new-norm

Taktiež prebieha naša PR kampaň čoskoro budú o nás písať v niekoľkých britských aj medzinárodných magazínoch, boli sme a ešte budeme hosťami v niekoľkých podcastoch. Stali sme sa tiež členmi Central Eastern Euorpean Creatives Network, ktorá sa rozrastá v UK pod záštitou https://centrala-space.org.uk/

Naozaj budeme veľmi vdačné/í za všetku podporu! My sa snažíme nie len aktivizovať mladú krajanskú komunitu, ale aj vybudovať povedomie na medzinárodnej scéne a byť opornou kreatívnou a edukačnou platformou pre slovenských aj českých a v budúcnosti možno i iných CEE umelcov v UK a zahraničí.

 

Viac informácií:

https://crowdfund.edfringe.com/p/slovak-theatre-london


Viac informácií tu


Symbol

Aktuálne prebiehajúce krajanské aktivity a projekty v krajine Spojené kráľovstvo z oblasti Kultúra a umenie

Copyright © 2021 - 2024. Všetky práva vyhradené.

Záujem o pravidelný krajanský newsletter zasielajte na probstandrej@gmail.com